Harjuta eesti keelt teise keelena A2–B1

Harjuta eesti keelt teise keelena A2–B1

Autor: Helis Oidekivi-Kosapoeg

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Eesti keel
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.99€
Osta
Apollo
12.95€ / 12.30€
Osta
Kas oled juba tutvunud eesti keele algkursusega ja soovid oma oskusi edasi lihvida? Helis Oidekivi-Kosapoeg on loonud just Sinu jaoks ideaalse abimehe: "Harjuta eesti keelt teise keelena A2–B1". See on raamat, mis viib Sinu keeleoskuse järgmisele tasemele.

Uuendatud trükis pakub Sulle paindlikku võimalust õppida iseseisvalt, olles suurepärane jätk algkursusele. Raamat on täis põnevaid ja kaasahaaravaid ülesandeid, mis on seotud igapäevaeluga – alates lugemisest ja kuulamisest kuni grammatikani välja. Kõik tekstid on spetsiaalselt selle kogumiku jaoks loodud, et pakkuda Sulle vaheldusrikast ja sihipärast õppematerjali.

Lisaks on "Harjuta eesti keelt teise keelena A2–B1" varustatud oluliste grammatikateemade kokkuvõtetega, mis aitavad Sul keerulisemaid keelereegleid paremini mõista ja meelde jätta. Ja ära muretse, kui mõni ülesanne tundub keeruline – raamatu lõpust leiad kõikide ülesannete vastused, mis aitavad Sul oma edusamme kontrollida ja vajadusel õpitut kinnistada.

Kui Sa oled tõsiselt huvitatud eesti keele oskuse parandamisest, siis on see raamat justkui loodud Sinu jaoks. Avasta, kui nauditav võib olla keeleõpe, kui Sul on õige materjal käepärast. Pane end proovile ja avarda oma silmaringi Helis Oidekivi-Kosapoegi juhendamisel. Sinu eesti keele teekond jätkub siit!