Harjuta eesti keelt C1. 30 kuulamis- ja 30 lugemisülesannet

Harjuta eesti keelt C1. 30 kuulamis- ja 30 lugemisülesannet

Autor: Helis Oidekivi-Kosapoeg

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Eesti keel
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.99€
Osta
Kas soovid oma eesti keele oskust viia uuele tasemele? "Harjuta eesti keelt C1" on suurepärane vahend just sinu jaoks, kui oled valmistumas C1-taseme eksamiks või soovid lihtsalt oma keeleoskust iseseisvalt lihvida. Raamatu autor Helis Oidekivi-Kosapoeg on kokku pannud 30 kuulamis- ja 30 lugemisülesannet, mis aitavad sul süvendada oma arusaamist keerukamatest tekstidest ja dialoogidest.

See raamat on loodud selleks, et pakkuda sulle praktilist lisamaterjali, mis toetab sinu keeleõpet ning aitab sul paremini mõista eesti keele nüansse. Olgu su eesmärgiks eksamiks valmistumine või isiklik keeleoskuse arendamine, leiad siit mitmekesise valiku harjutusi, mis on hoolikalt valitud ja koostatud.

Iga ülesande juures on kaasas põhjalikud vastused, mis võimaldavad sul oma tulemusi analüüsida ja õppimisprotsessi tõhusamalt juhtida. Raamat on suurepärane ressurss, mis toetab sind sinu teekonnal eesti keele valdamise poole, pakkudes samal ajal paindlikkust ja iseseisvust õppimisel.

Avasta "Harjuta eesti keelt C1" ja tee oma keeleoskus veelgi tugevamaks. Sinu pühendumus ja see käsiraamat on võtmetegurid, mis aitavad sul saavutada keelelist meisterlikkust.