Faktitäius

Faktitäius

Autor: Hans Rosling,Ola Rosling,Anna Rosling Rönnlund

Kirjastus: TÄNAPÄEV

Kategooria: Ühiskond
2020 aasta

Hindad

Rahva Raamat
21.50€
Osta
Apollo
22.95€ / 21.80€
Osta
Kas teadsid, et paljud meie arusaamad globaalsetest trendidest on ekslikud, sageli isegi vähem täpsed kui juhuslikult valitud vastused? "Faktitäius", mille on kirjutanud rahvusvaheliselt tunnustatud tervishoiuprofessor Hans Rosling koos Ola Roslingu ja Anna Rosling Rönnlundiga, toob esile selle põhjused ja pakub välja lahendusi, kuidas oma maailmapilti korrigeerida.

Raamat käsitleb küsimusi nagu rahvastiku kasv, vaesus ja vaktsineerimine, pakkudes välja kümme peamist põhjust, miks inimeste arusaamad tihti ekslikud on. Autorid selgitavad, kuidas meie instinktid ja meedia tarbimise harjumused moonutavad tegelikkust ning kuidas see mõjutab meie otsuseid ja arvamusi.

Roslingud kasutavad oma argumentide toetamiseks rikkalikku statistilist materjali, näidates, et maailmas toimuvad muutused on tihti positiivsemad, kui me arvame. "Faktitäius" õpetab meid vältima lõksu, kus jagame maailma lihtsustatult headeks ja halbadeks, ning aitab mõista, miks on oluline keskenduda tegelikele probleemidele, mitte lasta end eksitada asjatutest hirmudest.

See raamat on väärtuslik lugemine igaühele, kes soovib arendada kriitilist ja faktipõhist maailmavaadet. Kui oled valmis oma arusaamu väljakutse alla panema ja õppima, kuidas maailma tegelikult paremini mõista, siis "Faktitäius" on just sinu jaoks.