Ekke Moor

Ekke Moor

Autor: August Gailit

Kirjastus: SINISUKK

Kategooria: Klassika ja eeposed
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
25.50€
Osta
Apollo
26.95€ / 25.60€
Osta
Kas olete kunagi unistanud, et võiksite iga päev elada uut elu, kanda erinevaid maske ja astuda läbi elu kui lõputu näidend, kus teie rollid muutuvad päevast päeva? August Gailiti "Ekke Moor" on teos, mis kutsub teid kaasa rännakule läbi Ekke Moori silmade, kes ei lepi tavalise, rutiinse eluga.

Ekke Moor on mees, kes otsustab mitte jääda passiivseks pealtvaatajaks, vaid haarata elust kinni kõigi oma meeltega. Ta ei pelga astuda sisse avatud aidaustest, et kogeda ja jagada armastust ning hellust, isegi kui see tähendab vaid väikeste raasukeste haaramist. Gailiti peategelane on mees, kes ei karda elada südamest ja hingest, kogedes elu kõiki varjundeid.

See sügavalt filosoofiline ja poeetiline teos, mis esmakordselt ilmus 1940ndate alguses, on tänaseks saanud osaks Eesti kirjanduse kullafondist. Gailiti kirjutatud Ekke Moor on sageli võrreldud tema varasema tegelase, Toomas Nipernaadiga, kes samuti paelus lugejaid oma vabadusiha ja seiklushimuga.

"Ekke Moor" on raamat, mis ei jäta teid külmaks, kui otsite midagi, mis paneb teid mõtlema elu tõelisest olemusest ja sellest, kuidas igaüks meist võib leida oma tee õnne juurde. Teos on trükitud muutmata kujul, säilitades nii Gailiti algupärase sõnumi kui ka Günther Reindorffi imekauni kaanekujunduse, mis on tõeline Eesti graafika pärl.

Avastage "Ekke Moor" ja laske end kaasa haarata sellest ajatust loost, mis on sama värske ja mõtlemapanev täna kui selle esmailmumise ajal.