Eesti Vabariigi postmargid 1918-1941.a.

Eesti Vabariigi postmargid 1918-1941.a.

Kirjastus: INDREK LIIGVALD

Kategooria: Eesti ajalugu
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
31.50€
Osta
Apollo
32.95€ / 31.30€
Osta
Kas olete filateelia huviline või lihtsalt huvitatud Eesti ajaloost? "Eesti Vabariigi postmargid 1918-1941.a." on teos, mis võiks teie kogusse ideaalselt sobida. See kataloog on tõeline aare neile, kes hindavad ajaloolisi detaile ja soovivad süveneda Eesti Vabariigi varasesse postiajalukku.

2024/26. aasta uus väljaanne ei ole lihtsalt tavapärane markide loetelu. See on põhjalik ülevaade, mis sisaldab mitte ainult standardväljaandeid, vaid ka tervikasju, haruldasi proove ja erikujundusega marke, mis kõik peegeldavad tollast Eesti kultuuri ja ajalugu. Need erilised väljaanded ja proovid pakuvad pilguheitu postmargi kujunduse arengusse ning on väärtuslikuks materjaliks nii algajale kui ka kogenud kollektsionäärile.

Kui olete alati tahtnud teada saada rohkem Eesti Vabariigi postmargi ajaloost või otsite lihtsalt usaldusväärset ja informatiivset allikat oma hobi jaoks, siis see kataloog on mõeldud just teile. See on koostatud suure hoolikuse ja täpsusega, et pakkuda teile kõige autentsemat ja rikkalikumat teavet Eesti postmarkide kohta.

Ärge laske sellel võimalusel käest libiseda, et lisada oma raamaturiiulile teos, mis rikastab teie teadmisi ja pakub rõõmu detailide avastamisest. "Eesti Vabariigi postmargid 1918-1941.a." ootab teid, et avada ukse Eesti postiajaloo põnevatesse saladustesse.