EESTI MUINASJUTUD

EESTI MUINASJUTUD

Kirjastus: HEA LUGU

Kategooria: Muinasjutud
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
20.99€
Hetkel pole saadaval
Apollo
22.95€ / 21.80€
Osta
Kas olete kunagi unistanud maailmast, kus võimatu muutub võimalikuks? "Eesti muinasjutud" viib teid rännakule läbi aja ja ruumi, kus kohtute kangelastega, kes on sama kodused kui Matsipoeg Mats ja Kalevipoeg. Kujutage ette paika, kus kanad munevad kuldmune ja tavaline sepapoiss võib soovi korral kulda sülitada.

Selles raamatus avaneb teile maagiline universum, kus Vanapagan joob tõrva nagu õlut ja kus valguskera võib olla väärtuselt võrreldav miljonite rubladega. Kuid see pole lihtsalt fantaasia – need lood on pärit otse Eesti Rahvaluule Arhiivi sügavustest, kus need on säilinud täpselt nii, nagu esivanemad neid jutustasid või kirja panid.

Kultuuriloolane Loone Ots on koondanud need lood teie jaoks, et saaksite tunda sama, mida tundsid meie esivanemad – headuse seadusi, mis kehtivad nii inimeste kui loomade seas. Avastage ehe rahvakeel ja väärtused, mis on ajaproovile vastu pidanud. "Eesti muinasjutud" on teos, mis toob esile meie rikkaliku pärimuskultuuri ja pakub igale lugejale võimaluse sukelduda hea ja kurja igavikulisse võitlusse, kus hea alati peale jääb.

Kas olete valmis avastama Eesti muinasjutumaailma?