Eesti keele tv 3.kl II

Eesti keele tv 3.kl II

Autor: Kätlin Vainola,Heli Prii,Elina Sildre,Kaja Kivisikk

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Algkooli õpikud ja töövihikud
2022 aasta

Hindad

Rahva Raamat
12.50€
Osta
Apollo
12.95€ / 12.30€
Osta
Kas olete valmis avastama eesti keele maailma uuel ja põneval viisil? "Eesti keele tv 3.kl II" on teos, mis on loodud just teie jaoks, et muuta keeleõpe nauditavaks ja tõhusaks. Autorid Kätlin Vainola, Heli Prii, Elina Sildre ja Kaja Kivisikk on kokku pannud raamatu, mis toetab teie lapse keeleoskuse arengut läbi mitmekülgsete ja kaasahaaravate ülesannete.

Raamat pakub harjutusi, mis on loodud spetsiaalselt iga õpiku lugemispala kohta, et tagada loetu mõistmine ja kinnistamine. Teemad, mida käsitletakse, on hoolikalt valitud, et toetada keeleõppe kõiki aspekte. Loovharjutused ärgitavad teie last mõtlema väljapoole tavalisi raame, aidates arendada nii keelelist loovust kui ka kriitilist mõtlemist.

Lisaks individuaalsetele ülesannetele julgustab "Eesti keele tv 3.kl II" ka koostööd, pakkudes võimalusi paaristööks ja rühmatöödeks. See mitte ainult ei aita keeleoskuse arendamisel, vaid õpetab ka meeskonnatöö oskusi ja suhtlemist.

Kirjatehnika harjutused aitavad teie lapsel arendada selget ja korrektset käekirja, mis on oluline oskus igapäevaelus. Sõnavara laiendamise ülesanded on aga mõeldud selleks, et rikastada lapse keelekasutust, muutes selle mitmekesisemaks ja väljendusrikkamaks.

Raamatu värvilised illustratsioonid on silmailu pakkuvad ja toetavad õppimist, muutes keerulised kontseptsioonid arusaadavamaks ja meeldejäävamaks. Need illustratsioonid ei ole mitte ainult kaunid vaadata, vaid aitavad kaasa ka visuaalse mälu arendamisele.

Kui soovite, et teie laps naudiks eesti keele õppimist ja arendaks samal ajal olulisi oskusi, siis "Eesti keele tv 3.kl II" on suurepärane valik. See raamat ei ole lihtsalt õppematerjal, vaid kaaslane teekonnal keeleoskuse maailmas.