Avatud uksed

Avatud uksed

Autor: Sofie Sarenbrant

Kirjastus: PEGASUS

Kategooria: Krimi ja põnevus
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
23.99€
Osta
Apollo
24.95€ / 23.70€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, mis võib juhtuda tavalise majaesitluse ajal? Sofie Sarenbrant'i "Avatud uksed" viib teid põnevale ja ootamatute pööretega teekonnale, kus iga detail võib olla vihje mõistatuse lahendamisel.

Kujutage ette hommikut, mis peaks olema täis uusi võimalusi, kuid muutub hoopis pere traagiliseks pöördepunktiks. Kuueaastane Astrid leiab oma isa surnukeha nende kodust Brommas, kus alles eelmisel päeval toimus majaesitlus. Sündmuspaigal puuduvad sissemurdmise jäljed ja taparelvaks osutub pere enda kööginuga. Kõige kummalisem on aga Astridi väide, et öösel puudutas keegi võõras mees tema põske. Kas see võib olla mõrvaga seotud?

Emma Sköld, vägivaldsete juhtumite osakonna detektiiv, võtab juhtumi oma hoolde. Esialgne kahtlus langeb ohvri abikaasale, ent kui sama mustriga mõrvad jätkuvad, hakkab Emma kahtlustama, et tegemist on millegi palju keerulisemaga. Mis toimub selles näiliselt rahulikus ja jõukas naabruskonnas? Milline on seos mõrvatud ohvrite vahel?

"Avatud uksed" on Sarenbrant'i kriminaalinspektor Emma Sköldi sarja kolmas raamat. Sarenbrant on üks Rootsi armastatumaid krimikirjanikke, kelle teosed on võitnud lugejate südamed üle maailma. Tema looming on tõlgitud 15 keelde ja raamatuid on müüdud üle viie miljoni eksemplari. Sarenbrant on pälvinud tunnustust ka Rootsi aasta krimikirjaniku tiitliga aastatel 2019 ja 2020. Eesti keeles on lisaks "Avatud ustele" ilmunud ka sarja esimesed kaks osa, "Puhka rahus" ja "Teine hingamine".

Kui armastate põnevust ja keerulisi mõistatusi, siis "Avatud uksed" pakub teile just seda. Astuge sisse Emma Sköldi maailma ja avastage, mis peitub Bromma idüllilise fassaadi taga.