Autod. Värvimisraamat

Autod. Värvimisraamat

Autor: Disney

Kirjastus: EGMONT ESTONIA AS

Kategooria: Värvi ja kleebi
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
4.99€
Osta
Apollo
4.95€ / 4.70€
Osta
Valmistage oma värvipliiatsid ette, sest ees ootab põnev ja lõbus värvimisralli, mis viib teid kokku armastatud tegelastega neljarattaliste maailmast. "Autod. Värvimisraamat", mis pärineb Disney loomingulisest stuudiost, pakub mitte ainult värvimisrõõmu, vaid ka võimalust oma lemmiktegelasi kaunistada kleepsudega.

Kas olete valmis sukelduma värvide maailma ja andma elu Lightning McQueeni ja tema sõprade seiklustele? See raamat on täis lehti, mida saate oma fantaasia abil täita erksate toonide ja mustritega. Iga lehekülg on uus võimalus näidata oma loovust ja kujundada Autode filmisarjast tuntud tegelaskujud just selliseks, nagu ise soovite.

Lisaks värvimisele saate ka kleepsudega mängida, muutes iga auto veelgi erilisemaks. See on suurepärane võimalus veeta aega, arendada peenmotoorikat ja lasta oma kujutlusvõimel lennata. Olgu teie eelistuseks kas klassikaline punane või hoopis metsik lilla, "Autod. Värvimisraamat" ootab teid, et teie ja teie pere saaksite koos lõbusalt aega veeta.

Kas olete valmis andma gaasi ja värvima oma tee läbi selle põneva raamatu? Võtke pliiatsid ja kleepsud välja ning alustage oma isiklikku seiklust Autode imelises maailmas!