Apteeker Melchior ja Rataskaevu viirastus

Apteeker Melchior ja Rataskaevu viirastus

Autor: Indrek Hargla

Kirjastus: RAUDHAMMAS

Kategooria: Krimi ja põnevus
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
26.50€
Osta
Kas olete valmis sukelduma keskaegse Tallinna sügavustesse, kus müstika ja mõrvad põimuvad üheks? "Apteeker Melchior ja Rataskaevu viirastus" on Indrek Hargla sulest pärit põnevusromaan, mis viib teid aastasse 1419, kus kolm erinevat inimest - tornipealik, prostituut ja flaami päritolu maalikunstnik - on näinud Rataskaevu tänava majas kummitust ja seejärel surnuna leitud.

Kas teadsite, et Rataskaevu tänava majas, mida tuntakse Unterraineri majana, on minevikus toimunud kohutavad mõrvad? Apteeker Melchior, tark ja terane mees, avastab sellest samast majast kastreeritud hulguse laiba, mis paneb teda uurima, mis saladused peituvad selle maja müüride vahel. Kas on võimalik, et minevikusündmused nõuavad nüüd elavatelt kättemaksu?

Teekond tõeni ei ole lihtne. Melchiori uurimistöö viib ta Pirita kloostrisse, lõbumajja ja isegi eesti nõidade juurde, kus ta kohtub inimestega, kellel kõigil on oma lood ja saladused. Kõik see viib ta lõpuks silmitsi seisma Rataskaevu tänava viirastusega.

Indrek Hargla on meisterlikult põiminud ajaloolised detailid ja paeluva süžee, et luua teos, mis haarab lugejat esimesest leheküljest peale. "Apteeker Melchior ja Rataskaevu viirastus" on teos, mis ei lase teil enne magama jääda, kui olete lehekülgedel peituvad saladused avastanud. Kas olete valmis avama selle raamatu ja astuma sisse keskaegsesse Tallinna, kus iga nurga taga võib peituda vihje või oht?