ALI-BABA JA NELIKÜMMEND RÖÖVLIT

ALI-BABA JA NELIKÜMMEND RÖÖVLIT

Kirjastus: ODAMEES OÜ

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2011 aasta

Hindad

Rahva Raamat
2.49€
Osta
Apollo
3.45€ / 3.28€
Osta
Kas olete valmis sukelduma iidsete aegade müsteeriumidesse ja avastama lugu, mis on põiminud end ajaloo ja kultuuri sügavaimatesse kihtidesse? "Ali-Baba ja nelikümmend röövlit" on lugu, mis on põlvest põlve edasi antud ja nüüd on see saadaval ka trükitähtedes, et kõige pisemadki lugejad saaksid osa sellest ajatust seiklusest.

See raamat viib teid kaugesse minevikku, kus Ali-Baba, lihtne puulõhkuja, avastab juhuslikult salasõna, mis avab koopa, täis varastatud aardeid. Kuid need aarded kuuluvad neljakümnele röövlile, kes ei jää sugugi võlgu, kui nende varandust ähvardab oht. See on lugu nutikusest, julgusest ja õnnest, mis näitab, kuidas tarkus ja leidlikkus võivad üle kavaldada jõu ja ahnuse.

Raamat on kirjutatud lihtsas keeles ja suurte trükitähtedega, et lugemine oleks jõukohane ka kõige väiksematele seiklejahingele. See on suurepärane võimalus tutvustada lastele klassikalise kirjanduse võlu ning innustada neid lugemise ja õppimise vastu huvi tundma.

"Ali-Baba ja nelikümmend röövlit" ei ole lihtsalt lugu, see on kultuuripärand, mis on inspireerinud lugematuid teoseid ja jätkab inspireerimist. See raamat on teie võimalus viia oma laps või lapselaps rännakule, mis on sama hariv kui ka lõbustav. Avastage koos, kuidas Ali-Baba oma leidlikkusega röövlitele vastu astub ja kuidas iga tegelane loo arenedes oma saatusega silmitsi seisab.

Kas olete valmis avama koopa ukse? Sõna on teie – "Sesame, ava ennast!"