Ajaloo õpik 7. kl I keskaeg

Ajaloo õpik 7. kl I keskaeg

Autor: Madis Maasing,Kerttu Palginõmm

Kirjastus: MAURUS KIRJASTUS

Kategooria: Põhikooli õpikud ja töövihikud
2021 aasta

Hindad

Rahva Raamat
20.99€
Osta
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas elati keskajal Eestis või millised olid toonased Euroopa ühiskondlikud tavad? Madis Maasingu ja Kerttu Palginõmme koostatud "Ajaloo õpik 7. klassile I osa: keskaeg" viib teid põnevale rännakule läbi keskaegse maailma, avades ukse ammuste aegade tarkustesse ja saladustesse.

See õpik on loodud selleks, et pakkuda sulle, kallis seitsmenda klassi õpilane, võimalust sukelduda sügavale keskaja hingeellu, lähtudes just Eesti rikkalikust kultuuripärandist. Õpikus on käsitletud mitmeid keskaegseid linnu nagu Tartu, Pärnu, Viljandi ja Tallinn, tuues esile sinu kodukohaga seotud ajaloolisi paiku ja esemeid. See lähenemine aitab sul paremini mõista, kuidas kohalik ajalugu peegeldab suuremaid ajaloolisi protsesse ja kuidas need on mõjutanud meie praegust elu.

Raamatus on rikkalikult illustreeritud materjali, kasutades Eestis leiduvaid keskaegseid kunstiteoseid ja arhitektuuri, mis teeb õppimise visuaalselt nauditavaks. Samuti on suur rõhk pandud sotsiaalajaloo mõistmisele, arendades sinu empaatiavõimet ja tolerantsust, et saaksid paremini samastuda keskaegsete inimeste rõõmude ja muredega.

"Ajaloo õpik 7. klassile I osa: keskaeg" ei ole lihtsalt ajalooõpik, vaid see on kaasahaarav teejuht, mis aitab sul paremini mõista keskaegset Eestit ja Euroopat, arendades samal ajal sinu kriitilist mõtlemist ja sotsiaalseid oskusi. See on ideaalne kaaslane igale uudishimulikule noorele, kes soovib avastada mineviku kihte ja leida seoseid tänapäevaga.