Aia kujundamine mõtetes ja praktikas

Aia kujundamine mõtetes ja praktikas

Autor: Merilen Mentaal

Kirjastus: VARRAK

Kategooria: Aiandus ja talupidamine
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
39.50€
Osta
Apollo
41.95€ / 39.85€
Osta
Kas olete kunagi unistanud oma isikliku oaasi loomisest otse oma koduõues? "Aia kujundamine mõtetes ja praktikas" on teos, mis juhatab teid läbi selle põneva protsessi, alates esimestest visanditest kuni lõpliku aia loomiseni. Autor Merilen Mentaal, kelle kirg rooside vastu viis ta aianduse maailma, jagab oma teadmisi ja kogemusi, et aidata teil luua unistuste aed.

Merilen Mentaal, kelle mitmekesine taust ulatub poliitikast ja turismist kuni üritusturunduseni, on leidnud oma tõelise kutsumuse aiadisainis. Tema teekond sai alguse, kui ta külastas 2005. aastal Chelsea aianäitust Londonis, mis osutus tema elus pöördepunktiks. Ta on omandanud hariduse Oxfordi Aiadisaini Kolledžis ja kuulub Suurbritannia Aiadisainerite Ühingusse. Merileni kirg ei piirdu ainult aedade kujundamisega – ta on tuntud ka kui viljakas kirjutaja, fotograaf ja loengupidaja, kes panustab südamega Eesti aianduskultuuri arengusse.

Raamat "Aia kujundamine mõtetes ja praktikas" on Merileni debüütteos, mis on rikastatud tema isiklike kogemuste ja teadmistega. Raamat on jaotatud kolme ossa, et juhendada teid samm-sammult läbi kujundusprotsessi. Esimeses osas keskendutakse põhjalikult planeerimisele ja eeltöödele, mis on vajalikud enne labida maasse löömist. Teine osa on pühendatud praktilistele aspektidele, nagu teede rajamine, terrasside ehitamine, veesilmade loomine ja aiamööbli valik. Kolmas osa on tõeline inspiratsiooniallikas, kus autor jagab nõuandeid taimede valiku ja paigutuse kohta, et luua harmooniline ja visuaalselt kaasahaarav aed.

Kas soovite teada, kuidas oma aeda kõige paremini kujundada? "Aia kujundamine mõtetes ja praktikas" on teie teejuht, mis on täis praktilisi näpunäiteid ja loovaid ideid, et muuta teie aed tõeliseks pärliks. See täiendatud kordustrükk on hädavajalik lugemismaterjal kõigile aiandushuvilistele, kes soovivad oma unistused reaalsuseks muuta.