2021 liiklusseadus. liiklusseaduse terviktest ja uued liiklusmärgid

2021 liiklusseadus. liiklusseaduse terviktest ja uued liiklusmärgid

Kirjastus: CUM LAUDE

Kategooria: Liikluseeskirjad ja testid
2021 aasta

Hindad

Rahva Raamat
7.99€
Osta
Apollo
8.95€ / 8.50€
Osta
Kas olete teelõikude ja liiklusmärkide džunglis orienteerumisega hädas? "2021 liiklusseadus" on teie teejuht Eesti liiklusreeglite maailmas, pakkudes täielikku ülevaadet kõigist olulistest muudatustest ja uuendustest, mis on toimunud aastatel 2011 kuni 2021. See hädavajalik käsiraamat on varustatud majandus- ja kommunikatsiooniministri määrusega, mis selgitab liiklusmärkide, teemärgiste ja fooride tähendusi ning nõudeid, sisaldades ka kõiki selle perioodi jooksul tehtud täiendusi.

Kui olete autojuht, jalgrattur või lihtsalt liikluses osaleja, siis on see raamat teie jaoks. See aitab teil mõista liiklusseaduse nüansse ja tagab, et teie teekond oleks ohutu ja seadusega kooskõlas. Olgu teie küsimus seotud uute liiklusmärkide tõlgendamisega või soovite lihtsalt värskendada oma teadmisi liiklusreeglitest, "2021 liiklusseadus" on ressurss, mida saate usaldada.

Ärge laske endale üllatusi teele tuua. Olge kursis viimaste muudatustega, mis võivad mõjutada teie igapäevast sõitu. "2021 liiklusseadus" on teie kindel kaaslane, aidates teil navigeerida läbi liikluse keerukate aspektide ja hoides teid turvaliselt teel.