2020. AASTA TÖÖKOHT

2020. AASTA TÖÖKOHT

Autor: Karie Willyerd,Jeanne C. Meister

Kirjastus: HERMES KIRJASTUS

Kategooria: Ettevõtlus ja äri
2010 aasta

Hindad

Rahva Raamat
10.19€
Hetkel pole saadaval
Apollo
21.95€ / 20.85€
Osta
Kas olete valmis sukelduma töömaailma tulevikku? "2020. Aasta Töökoht" on raamat, mis viib teid reisile läbi uuendusliku töökeskkonna, kus värbamine, töötajate motiveerimine, õppimine ja juhtimine on põhjalikult muutunud. Autorid Karie Willyerd ja Jeanne C. Meister on kokku pannud teose, mis ei ole mitte ainult mõtlemapanev, vaid ka praktiline juhend, mis aitab ettevõtetel ja juhtidel kohaneda kiiresti areneva digitaalselt ühendatud maailmaga.

Kui soovite mõista, kuidas luua töökohti, mis meelitavad ligi andekaid töötajaid ja hoiavad neid pühendununa, on see raamat teie jaoks. "2020. Aasta Töökoht" toob esile parimad praktikad ja strateegiad, mis aitavad teil edestada konkurente ja luua töökultuuri, mis soodustab pidevat õppimist ja innovatsiooni.

John W. Gill, Rolls-Royce Energy Systemsi inimressursside asepresident, on seda teost kirjeldanud kui värskendavat ja tulevikkuvaatavat lugemist. See on tunnustus, mis räägib raamatu olulisusest ja väärtusest neile, kes tahavad olla kursis tööjõuturu viimaste suundumustega.

Kas olete valmis avastama, millised on parimad viisid talentide meelitamiseks ja hoidmiseks oma organisatsioonis? "2020. Aasta Töökoht" ootab teid, et pakkuda teadmisi ja inspiratsiooni, mis aitavad teil ja teie ettevõttel õitseda kaasaegses ärimaailmas.