100 looma

100 looma

Kirjastus: RAHVA RAAMAT

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
9.99€
Osta
Kui oled lapsevanem või lihtsalt loomasõber, siis tead, kui oluline on tutvustada noortele meie planeedi mitmekesist loomariiki. "100 looma" on raamat, mis viib sind ja su väikeseid avastajaid põnevale teekonnale läbi loomade maailma. Teie ees avanevad uksed, et kohtuda armastatud lemmikloomadega, tutvuda koduloomade igapäevaeluga, piiluda metsloomade salapärasesse ellu, sukelduda sügavale mereloomade veealusesse kuningriiki ja avastada eksootiliste loomade ekstravagantset mitmekesisust.

Raamatus "100 looma" on iga looma kohta selge foto, mis aitab lastel neid kergesti ära tunda ja meelde jätta. Fotode kõrval on kaasahaaravad illustratsioonid, mis kujutavad loomi nende loomulikus keskkonnas, andes lastele ettekujutuse, kuidas need olendid elavad ja käituvad oma kodudes, olgu selleks siis koduhoov, metsasalud, ookeaniavarused või kauged eksootilised maastikud.

See raamat on suurepärane vahend, et alustada vestlust oma lapsega loomadest, nende käitumisest, tähtsusest ökosüsteemis ja kuidas meie, inimesed, saame nende heaolu eest hoolitseda. "100 looma" on justkui akna avamine looduse imelisse maailma, mis on täis värve, elu ja õppimisrõõmu.

Kasuta võimalust rikastada oma lapse teadmisi ja austust elava looduse vastu, sest just varajane kokkupuude ja haridus loovad tugeva vundamendi keskkonnateadlikkusele ja empaatiale kõigi elusolendite vastu. Raamat "100 looma" on ideaalne kaaslane sel teekonnal, pakkudes teile mõlemale rõõmu ja avastamislusti.